from €0,00
Reservar

Chi Kung a la Natura

Not Rated

Duració

8 dies / 7 nits

Tipus

Daily Tour

Group Size

Unlimited

Languages

Castellano, Català

Descripció

Som molts els que dia a dia sentim que la nostra energia vital va minvant pel ritme de vida que portem. És el moment de fer una parada a la nostra vida i, gaudint de la natura i d’un art ancestral com és el Qigong (Chi Kung), dedicar uns dies a recuperar la nostra energia i el nostre benestar físic i mental. 

Els imperdibles: 

 • Una classe de Chi Kung al bell mig d’una platja verge de 6 km-La posta de sol del Trabucador 
 • Practicar Chi Kung gaudint de les vistes de la Reserva Natural del Delta de l’Ebre i de la Badia dels Alfacs des d’un mirador privilegiat: La Foradada 
 • Recuperar energia practicant Chi Kung a dalt d’una musclera situada al mig de la Badia dels Alfacs  
 • Energitzat en un lloc on hi van habitar i caçar els nostres ancestres fa 5000-8000 anys 

 

Material recomanat pel viatge: 

 • Roba còmoda i calçat adequat 
 • Roba còmoda i no ajustada per realitzar les activitats de chi-kung (no usar cinturons) 
 • Sabatilles de deport per al trekking i la bicicleta 
 • Motxilla per portar el material necessari per la ruta diària 
 • Barret o gorra, ulleres de sol, protector solar 
 • Kit de primers auxilis 
 • Paravents (Depenent de la temporada) 
 • Impermeable (Depenent de la temporada) 
 • Repelent de mosquits (Depenent de la temporada) 

MONITORA CHI KUNG 

Ira Vonnegut (1964). Des de 1989 practico Taijiquan, Qigong i meditació Vipassana amb professors diferents (Tew Bunnag, Mei Cid, Juan Gutiérrez i Brigitta Bach, entre d’altres). Sóc professora certificada de Qigong des de 2007  (formació amb l’Escola “Ona de Jade”). Visc a Espanya i Alemanya. Des de fa 10 anys treballo com a consultora de Feng Shui i realitzo neteges energètiques de llars ( “Space Clearing”). Qigong (Chi Kung) és un sistema holístic que coordina la postura del cos, el moviment, la respiració i la meditació. Té les seves arrels en la medicina tradicional xinesa. “Qi” significa “la força vital del cos” i “Gong” es pot traduir com “pràctica”, és a dir Qigongés la “pràctica amb l’energia vital”. El seu objecte és conrear, regular i equilibrar el flux d’energia vital. Amb els exercicis de Qigong es restableix el contacte amb l’energia vital del propi cos. Es fomenta l’escolta interna i la relaxació profunda. Qigong pot ser practicat per persones de qualsevol edat. La pràctica inclou exercicis de moviment, respiració i concentració. Idiomes: Angles, Alemany i Espanyol. 

Com arribar pel vostre compte:

Movelia:
Per comprar bitllets de línea regular d’autobus (aeroport Amposta o Tortosa i Amposta o Tortosa- Aeroport)
https://www.movelia.es/es/

Bus:
Per horaris de busos a Deltebre des d’Amposta
https://www.hife.es/es-ES

ALLOTJAMENT SELECCIONAT 

Delta Hotel***

ACTIVITATS OPCIONALS:

Taller de Cuina (Dia 4 matí)

Taller de cuina del Delta que inclou la visita al mercat municipal per comprar el producte fresc de km =0, la cuina del mateix i la degustació  

Navegant per la desembocadura del riu Ebre (Día 4)

Ruta guiada per la desembocadura del riu Ebre amb una embarcació de 12 places. Acompanyats per la nostra Capitana Eli descobrirem els racons més amagats i bonics d’aquest paratge natural. Duració de la ruta 1h30. Transfer fins el lloc de sortida de l’excursió i retorn inclòs. 

Caiac per la desembocadura de l’Ebre  (Dia 6)

Aquest és un tram únic i irrepetible, singular en flora i fauna. Travessarem l’illa de Buda, cor del Delta, per acabar finalment a les Goles de Migjorn, antiga desembocadura i platja salvatge i quilomètrica, de difícil accés, on s’han rodat diversos espots i pel·lícules, entre les quals destaquen “Sahara” i un videoclip del grup U2. 

Transfer fins el lloc de sortida de l’excursió i retorn inclòs. 

Descobrint el Delta de l’Ebre (Dia 6)

Ruta guiada amb furgoneta y amb un guia expert en el Delta de l’Ebre per descobrir els racons més bonics d’aquest Parc Natural i la seva fauna (3h)  

View More

Itinerary

Expand All
Arribada i Allotjament
Arribada i Allotjament

Durant el dia, arribada i allotjament en l’opció escollida.

Ruta senderista per la Punta del Fangar
Ruta senderista per la Punta del Fangar

Farem una ruta senderista per la Punta del Fangar (8.7 km totals amb l’anada i la tornada amb pràcticament desnivell 0). La Punta del Fangar és una península de sorra i un dels llocs més fascinants del Delta, amb l'emblemàtic far de la Punta del Fangar, una de les fotografies més característiques- En aquest punt realitzarem la nostra primera sessió de Chi-kung d’1 hora i 30 min de meditació

L’Ermita d’Ulldecona
L’Ermita d’Ulldecona

Ens dirigirem a l’Ermita d’Ulldecona, Un lloc amb vistes privilegiades i amb un edifici del SXII. En aquest mateix lloc hi ha pintures rupestres que tenen entre 5000-8000 anys d’antiguitat. Es tracta d’un total de 13 abrics que configuren el conjunt més important d’art rupestre d’estil llevantí de tota Catalunya. En aquest punt realitzarem la nostra sessió diària de Chi Kung d’1 hora i 30 min de meditació. Desprès visitarem dos dels abrics més importants per veure les pintures rupestres i dinarem en la mateixa Ermita.

Ullals de Baltasar
Ullals de Baltasar

Agafarem les bicicletes i ens dirigirem als Ullals de Baltasar. Aquest Ullals són una de les zones de surgències permanents d'aigua dolça continental més destacades. Entre horts i arrossars, i rodejats de canals naturals, s'hi poden observar tortugues, granotes i aus característiques d'aquest espai com poden ser els tallarols de casquet i els abellerols. Els bosquets d'eucaliptus i la presència de nenúfars són també distintius d'aquesta zona. En arribar deixarem les bicis i farem la nostra sessió diària de Chi Kung d’una hora i 30 min de meditació. Després, ja gaudit el paisatge, retornarem amb bicicleta.

Classe de Chi Kung
Classe de Chi Kung

Aquest dia realitzarem la classe de Chi Kung a la posta de sol (1 hora de Chi-kung i 30 minuts de meditació). Ens dirigirem a la platja del Trabucador, una platja de 6 km de llargada amb mar a banda i banda, i allí direm fins demà a l’astre rei recarregant-nos d’energia.

La Foradada
La Foradada

Iniciarem l’ascens a la Foradada, una muntanya de la serralada del Montsià, en un camí que requereix un petit esforç ja que hem de caminar un parell d’hores i salvar un desnivell de pujada de 434m però que té una bonica recompensa; poder seure en el forat d’una muntanya i gaudir de les vistes úniques del Delta de l’Ebre, la Badia dels Alfacs, la platja infinita del Trabucador i la Reserva Natural de la Punta de la Banya (tot espais declarats Reserva de la Biosfera per la UNESCO). En aquest mirador natural respirarem relaxadament, meditarem per lliure i mentre gaudirem de les vistes. Aquest dia no es realitzarà sessió de Chi-kung i meditació dirigida.

Badia dels Alfacs
Badia dels Alfacs

Embarcarem al port de Sant Carles de la Ràpita per navegar i descobrir els racons més bonics de la Badia dels Alfacs, una de les badies naturals més grans d’Europa. Al bell mig d’aquesta badia farem la nostra sessió de Chi Kung. Després ens explicaran el procés natural de producció dels musclos i les ostres a la nostra badia i podrem degustar aquest mol·luscos amb una copa de cava o vi. En acabar retornarem a port.

Retorn als punts d’origen
Retorn als punts d’origen

Retorn als punts d’origen (segons els horaris dels vols es pot realitzar de forma opcional alguna de les activitats opcionals durant el matí)

Included/Excluded

 • 7 nits d’allotjament en mitja pensió
 • Trànsfers necessaris per fer les rutes
 • Assegurança bàsica d’inclusió
 • Monitor Chi-kung i meditació
 • Guia senderisme per les rutes senderistes
 • Guia per la ruta amb bicicleta i bicicleta de lloguer
 • Dinar a l’Hermita de la Pietat
 • Ruta guiada a l’abric de les pintures rupestres d’Ulldecona
 • Embarcació i degustació el dia del Chi-kung a la musclera
 • Transfer privat de Aeroport BCN Hotel
 • Transfer privat Hotel Aeroport BCN
 • Excursions opcionals
 • Qualsevol cosa no especificada en l’apartat “el preu inclou”

Durations

8 dies / 7 nits

Languages

Castellano
Català

El meu perfil de viatge

Vacances actives

Tour's Location

Reviews

0/5
Not Rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Showing 1 - 0 of 0 in total

Escriu la teva opinió

Created with Sketch.
des de €0,00

Inquiry

Organized by

Destinatura

Member Since 2019

31 Reviews