Destinatura és el fill petit que Isabel Reverté havia imaginat que volia tenir:

El 1970 va néixer la Isabel, una nena amb una creativitat desbordada que sempre imaginava com seria el món que l’envoltava i que es moria de ganes de descobrir-lo i de compartir-lo (tot i que en aquells primers anys de vida no sabia com compartir-ho degut a la seva timidesa).

En créixer, com pràcticament tothom, va tenir dubtes de cap on encaminar el seu futur fins que, en una presentació de la Universitat de turisme, va tenir clar al 100% el que volia fer. Per fi podria descobrir el món i compartir-lo. Es dedicaria a que les altres persones gaudissin de les meravelles que ens ofereix el nostre Planeta. I amb aquest objectiu va estudiar la carrera de Turisme.

La vida però no surt sempre com ens imaginem i, per circumstàncies personals, en acabar la carrera, va acabar treballant en admissions d’un hospital. Molt lluny d’on ella s’havia plantejat.

Mai però va abandonar el seu somni i, el 2001 i contra el seu entorn, va tenir el valor de posar en marxa el seu projecte: La seva agència de viatges des d’on podria per fi explicar el món a aquelles persones amb inquietud per descobrir-lo.  Va ser llavors entre viatge i viatge quan es va plantejar que el seu petit però bonic territori, les Terres de l’Ebre, no tenien res a envejar a molts altres llocs del món on els viatgers gaudien de la descoberta de paratges naturals. Aquest pensament va ser la llavor del seu projecte de vida: Fer que el viatger que estima la natura, la vida activa, la salut i la gastronomia descobrís el seu petit paradís “Les Terres de l’Ebre”

A finals de 2004 juntament amb la seva parella i una parella d’amics va començar a caminar però, malauradament, quan ja havia arrencat i tenia els seus primers clients, el va haver d’aparcar degut a unes circumstàncies familiars sobrevingudes. Arriba el 2010  i Espanya entra en una gran recessió econòmica que, juntament amb la irrupció de les ventes a internet, fa que les empreses s’hagin de reinventar. És llavors quan Isabel té més clar que mai que vol treure la pols al seu projecte i posar-lo en marxa i aquí entra el segon personatge d’aquesta història.

A Núria Reverté, l’altra mare de Destinatura i germana d’Isabel, des de petita el que la feia moure era veure feliç a les persones i pensava que, tenir salut, era el que més feliç feia a tothom. Va estudiar Químiques amb l’objectiu de trobar cures a malalties que encara no en tenien però, diferents decisions preses en acabar la carrera, van fer que en realitat es dediqués professionalment a la cura de la seguretat i la salut dels treballadors i a la cura del medi ambient en una indústria. La vida industrial però estava molt lluny del que ella havia somiat i, quan Isabel va trucar a la porta, es trobava en un moment vital de necessitat de trencament i de reinventar-se. Isabel li va començar a parlar del seu projecte, de que podrien aconseguir que la gent visqués les mateixes boniques experiències que elles havien viscut des de petites a les Terres de l’Ebre caminant o anant amb bici pels Parc Natural dels ports o pel Delta de l’Ebre, navegant en Caiac pel riu o per les Badies, navegant a vela o en paddle surf per la badia, perdent-nos en els boscos per només escoltar els ocells, fent snorquel a l’Ametlla …   i Núria va veure la llum. De fet, se’n va adonar que amb aquest projecte podria aconseguir el que havia buscat: Fer quelcom per aconseguir la felicitat i la salut de les persones ja que, l’activitat a la natura, com diu ella, és la millor medicina.

I així va ser com l’amor a la natura, l’expertesa en viatges, les bones idees i la perseverança d’Isabel junt amb l’amor a la natura i als viatges i la cerca de la felicitat a través de la salut de Núria van fructificar en aquest nostre projecte: DESTINATURA

Destinatura per tant és el fill de dos persones que estimen i coneixen molt bé el territori on viuen, que gaudeixen de la natura i de tot el que ella aporta y que volen de tot cor que la resta del mòn també ho pugui gaudir.